ÖYKÜ ARİN’E VE LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLALIM!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Şubat 2019

İzmir`de lösemi teşhisi konulan, ilik nakli olması gereken ve tedavisine devam edilen üç buçuk yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için uygun donör henüz bulunamamıştır. Minik Öykü Arin Yazıcı`nın ve Öykü Arin gibi tüm lösemili çocukların yaşayabilmesi için uygun kemik iliği bağışçısının bulunması gerekmektedir.

Bunun için, 18-50 yaş aralığında olan ve kronik sağlık sorunu bulunmayan kişilerin kan grubu fark etmeksizin Kızılay Kan Merkezlerine giderek kan örneği vermesi gerekmektedir.

Kan örneği alınması yalnızca birkaç dakika sürmektedir ve son derece basit bir işlemdir. Kan veren kişi sayısı arttıkça minik Öykü Arin`in ve tüm lösemili çocukların hayatta kalma ihtimali de artacaktır.

Gereken dayanışmanın gösterilmesi için siz sayın üyelerimizi ve yakınlarını Öykü Arin Yazıcı ve tüm lösemili çocuklarımız için kan örneği vererek donör olmaya davet ediyoruz.