ŞANLIURFA`DA YAPILAN KADINA KARŞI ŞİDDET KONULU TOPLANTIYA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2012

Şanlıurfa’da düzenlenen “Kadına Karşı Şiddet” konulu toplantıda, kadın derneklerinin ülke genelinde ortak bir veri ağı oluşturmaları gerektiği belirtildi.

Şanlıurfa Kent Konseyi`nin organize ettiği, "Kadına Karşı Şiddet" başlıklı bir toplantı düzenlendi. 30 Aralık tarihinde Yıldız Sarayı Konukevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya odamız adına Şanlıurfa Temsilciliğimiz Yürütme Kurulu Üyesi Vildan Gönüllü Çelik`in yanı sıra Şanlıurfa Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve çok sayıda sivil toplum örgütünden temsilciler ve Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli katıldı.

Toplantıda Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kadına Karşı Şiddet Platformu adına Aşiyan Süleymanoğlu bir sunum yaptı. Türkiye`de tüm kadın derneklerinin katıldığı bir veri bilgi ağının oluşturulması gerektiğini ifade eden Süleymanoğlu, bu ağ aracılığıyla bilgi akışının sağlıklı bir şekilde yapılacağını belirtti. Toplantının Şanlıurfa`da yapılmasının önemine dikkat çeken Süleymanoğlu, platform olarak bundan sonra kentle ilgili daha ciddi çalışmalar yapacaklarını söyledi. Toplantıyı bir ön görüşme olarak değerlendiren ve sonraki toplantılara daha yoğun bir ilgi beklediklerini kaydeden Süleymanoğlu, toplantı katılımcılarından kent ile ilgili gözlemlerini de aldı.