SİLVAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Haziran 2014

20 Haziran 2014 tarihinde Şube Başkanımız Gurbet Örçen ve YŞK Üyemiz Abdulkadir Yılmaz Silvan belediyesi eş başkanı Melikşah Teke’yi makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede söz alan şube başkanımız yeni dönem görevlerinden dolayı belediye eşbaşkanı Tekin`i tebrik edip başarı dileklerinde bulundu. Odamızın işleyişi, kamu yararına verdiğimiz hizmetler ve diğer çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunan şube başkanımız, her yıl onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasına sebep olan asansör kazaları ve kazan patlamalarını önlemek için Diyarbakır başta olmak üzere bir çok çevre il ve ilçede belediyeleriyle işbirliği protokolleri imzaladıklarını ve standartlara uygun kontrollere başladıklarını dile getirdi.

Şube başkanımız Örçen; bu anlamda Silvan`da belediye ile yıllık Asansör Periyodik Kontrolleri, Kazan uygunluk raporları ve iskan ruhsatı aşamasındaki asansör kontrollerini yapmak için işbirliği protokolleri önerisinde bulunarak böylece kamusal denetimi arttırıp vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamayabiliriz diye ifade etti.

Silvan belediye eş başkanı Melikşah Teke ise; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yapacakları teknik çalışmalarda Odalardan her zaman destek beklediğini dile getirerek, STK`larla dayanışma içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Tekin; protokollerle ilgili ise kurum içerisinde durum değerlendirmesi yaparak bir an önce protokolleri imzalamak için çaba göstereceklerini söyledi.