SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA SİNEMA GÜNLERİ START ALDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Aralık 2011

Üyelerimizi vizyona giren önemli filmler ile buluşturma amacıyla her yıl düzenlediğimiz sinema günleri etkinlikleri başladı.

Sosyal etkinlikler kapsamında bu sezon ilk sinema etkinliğimizi gerçekleştirdik. Adana Altın Koza Film Festivali`nde "en iyi film" ödülünü alan "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi" filmini çok sayıda üyemiz izledi. 1 Aralık`ta izlediğimiz filmin kısa hikayesi şöyle:

Tanınmış anayasa profesörü Celal Tan, çevresi ve ailesi tarafından sevilen, örnek gösterilen önemli bir simadır. Eşini kaybetmesinin ardından hayatını kurtardığı genç öğrencisiyle evlenmiştir. Ailesi Celal Tan‘ın 65. doğum gününü kutlamak için kendisine sürpriz bir doğum günü partisi düzenler, fakat kutlama öncesi yaşananlar tüm ailenin hayatını değiştirecektir…

Onur Ünlü‘nün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı filmde, Selçuk Yöntem, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola ve Tansu Biçer rol alıyor.