ŞUBE ASANSÖR KOMİSYONU İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Temmuz 2012

Asansör Komisyonu üyeleri, çalışmalarını değerlendirmek ve önümüzdeki dönem çalışmalarını planlamak üzere bir araya geldi.

Şube toplantı salonunda 30 Temmuz günü gerçekleşen toplantıya, Şube Başkan Vekili Gurbet Örçen ve Asansör Komisyonu üyelerinin yanı sıra şube teknik görevlileri Süleyman Aydın, Burhan Damar, Zülküf Tanrıverdi ve İlyas Batbay katıldı. Asansör periyodik kontrollerinin değerlendirilmesi ve yapılacak çalışmaların planlanması gündemi ile yapılan toplantıda, Şube Başkan Vekili Gurbet Örçen komisyon üyelerine devam eden periyodik kontrollere dair bilgi verdi. Örçen, çalışmaların bir planlama dahilinde devam ettiğini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, periyodik kontroller sonrası kırmızı etiket yapıştırılan kimi asansörlerin, can güvenliği açısından ciddi riskler taşıdığı belirtilirken, bu asansörlerin eksikleri giderilmeden kullanılmaması yönünde belediye ile daha güçlü bir iletişimin sağlanması gerektiği üzerinde duruldu. Şube teknik görevlilerinin Kayapınar İlçesi sınırları içerisinde günlük ortalama 6 asansörün periyodik kontrolünü gerçekleştirdiği bilgisi de verilen toplantıda, başvuruların giderek artacak olması dolayısıyla ihtiyacı karşılamak üzere eğitimlerin yapılması gerektiği ifade edildi. Komisyon bu kapsamda, periyodik kontrollerin yapıldığı Diyarbakır, Şanlıurfa ve Batman`da periyodik kontrol eğitimlerinin düzenlenmesi yönünde planlama yaptı. Toplantıda ayrıca, odanın daha önceki çalışmalarda olduğu gibi, asansör periyodik kontrolüne başlaması ardından bu alanda da ciddi bir düzelmenin sağlanacağı dile getirildi.