ŞUBE ÖĞRENCİ KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Ekim 2012

D.Ü. Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünde okuyan çok sayıda öğrenci üyenin katılımı ile yeni dönem öğrenci temsilcisi seçildi.

2012-2013 eğitim yılı başlarken, D.Ü. Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde okuyan öğrenci üyelerimiz, seçimle yeni temsilcilerini belirlediler. Şube konferans salonunda 18 Ekim tarihinde gerçekleşen seçime çok sayıda öğrenci üyemiz ilgi gösterdi. Seçim toplantısına ayrıca Şube Sekreteri İlyas Çoban da katıldı.

Oylamaya geçmeden önce, komisyonun çarşaf liste ile mi yoksa seçilecek başkanın belirlemesi ile mi oluşup oluşmayacağı tartışıldı. Konuyla ilgili söz alan Şube Sekreteri İlyas Çoban, seçimle komisyon başkanının belirlenmesi ve daha sonra her sınıfın kendi içerisinde bir sınıf temsilcisi belirlemesi yöntemi ile komisyonun oluşturulmasının daha sağlıklı olacağını belirtti. Bu önerinin kabul görmesi ardından, oy verme işlemine geçildi. Seçim sonucunda İlyas Çelik, Şube Öğrenci Komisyonu Başkanı seçildi.