ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZ BATMAN TEMSİLCİLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2014

X. Dönem Genel Kurul ve seçimlerin ardından göreve başlayan Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, ilk ziyaretlerini Batman Temsilciliğimize yaptılar. Yönetim kurulumuz, temsilcilikte bir araya geldiği üyelerimiz ile görüş alışverişinde bulundu.

Seçimlerin ardından görev dağılımını yapan Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, 5 Şubat tarihinde Batman Temsilciliğimizi ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkanımız Gurbet Örçen, Şube Başkan Vekili Haydar Sancar, Şube Sekreteri Süleyman Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yılmaz katıldı. 
Batman Temsilcilik Yürütme Kurulu ile birlikte bir üye toplantısı düzenleyen Şube Yönetim Kurulumuz, Batman`daki üyelerimiz ile görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda söz alan üyelerimiz, yeni döneme ilişkin öneri ve görüşlerini ifade ettiler. 
Şube ve temsilcilik yönetim kurulu üyelerimiz toplantının ardından üyelerimiz ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.