ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZ MARDİN`DE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Şubat 2014

Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek üyelerimiz ile bir araya geldi. Toplantıda yeni dönem çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

Mardin İl Temsilcilik ziyaretine Şube Başkanı Gurbet Örçen, Şube Başkan Vekili Haydar Sancar, Şube Sekreteri Süleyman Aydın, Şube Saymanı Sait Bahçe, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Sonnur Gönenç katıldı. 14 Şubat tarihinde gerçekleşen ziyarette Mardin Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Aşar ve temsilcilik yönetiminin de katılımı ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya kamu ve özel sektörde çalışan üyelerimiz ilgi gösterdi.
Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Gurbet Örçen, Mardin`in gelişmekte olan bir kent olduğuna dikkat çekerek, önümüzdeki dönem doğalgaz ve asansör başlıklarının öne çıkacağını söyledi. "Odamız mesleki aidiyet duygusunun gelişmesinde önemli bir rol oynuyor, bunun için toplantılarımızı sıklaştırarak, sık sık meslektaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Ancak bizim hareketlenebilmemiz, üyeden gelecek eleştiri ve öneriler ile olur. Önümüzdeki dönem doğalgazın yanı sıra, Mardin`de asansör algısı oluşturmayı planlıyoruz" diyen Örçen, Diyarbakır`da son 2 yılda asansör konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şubemizin Diyarbakır`da asansör periyodik kontrollerinde önemli bir aşama kaydettiğine dikkat çeken Örçen, "Diyarbakır`da başlangıçta yaşanan tereddütler ortadan kalktı, şimdi vatandaş kendisi odamıza başvuru yapıyor ve asansörünün kontrol edilmesini talep ediyor. Biz Diyarbakır`da oluşturduğumuz bu düzeyi tüm il temsilciliklerimize yaymak istiyoruz" diye belirtti. 
Daha sonra söz alan Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Mardin Temsilcilik Yürütme Kurulu üyeleri, şimdiye kadar yürütülen çalışmalar ve yeni dönem planlaması hakkında bilgilendirmede bulundular.
Ardından toplantıya katılan üyelerimiz, çalıştıkları sektörlere ilişkin talep ve eleştirilerini dile getirdiler. Toplantıda temsilcilik bünyesinde daha fazla eğitim ve seminer düzenlenmesi talebi dile getirildi. Mardin`de başlayacak doğalgaz sürecinden yereldeki üyelerimizin yararlanması için, gerekli eğitimlerin zamanında yapılmasını isteyen üyelerimiz, kentte bir doğalgaz sempozyumu düzenlenmesi ve il temsilciliğinin teknik açıdan aktifleştirilmesi önerilerinde bulundular.
Toplantının ardından şube ve temsilcilik yöneticilerimiz üyelerimiz ile akşam yemeğinde bir araya geldiler.