ŞUBEMİZ ÖĞRENCİ KOMİSYONU YENİLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Kasım 2011

2 yıllık çalışma süresi dolan Şubemiz Öğrenci Komisyonu yapılan seçimle yenilendi. Komisyon üyeleri, yeni dönem çalışma programını oluşturdu.

Şubemiz toplantı salonunda 16 Kasım‘da gerçekleştirilen seçime çok sayıda öğrenci üye katıldı. Seçimde divanın komisyon başkanlığı için aday olup olmadığını sorması üzerine D.Ü. Makine Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi Orhan Özdoğan adaylığını açıkladı. Başka bir adayın çıkmaması üzerine Orhan Özdoğan Öğrenci Komisyonu Başkanı olarak seçildi.

Başkan seçimi ardından komisyon üyelerinin belirlenmesine geçildi. Yapılan önerilerle 5 kişilik komisyonun üyeleri netleşti. Buna göre, İlyas Çelik, Yekta Kemal Akbulut, Ahmet Erk ve Jiyan Temiz komisyon üyesi olarak belirlendi.

Üyelerin belirlenmesi ardından konuşma yapan Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Orhan Özdoğan, Van depremi ve ardından yaşananları değerlendirerek başladığı konuşmasında, "Van‘da yaşanan bir deprem olmaktan çıkmış, bir katliama dönüşmüştür. Devletin yaklaşımından kaynaklı enkaz altında kalan Van halkı değil, devlet olmuştur" dedi.

Bir miras üzerinden hareket ettiklerini ifade eden Özdoğan, "Belli bir gelenekten geliyoruz, bir miras üzerinden hareket ediyoruz. Hedefimiz bu mirası  geliştirmektir" diye konuştu.

Daha sonra gerçekleştirecekleri çalışmalar ile ilgili hazırladıkları ve Şubemiz Yönetim Kurulumuza sunacakları program taslağını arkadaşlarına açıklayan Özdoğan, üyelerin bu konudaki öneri ve eleştirilerini aldı. Taslağı olumlu bulan ve destekleyen öğrenci üyeler, programlanan etkinliklerin gerçekleştirilmesi için ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade ettiler.