ŞUBEMİZDE DOĞALGAZ BORU ÜRETİM VE MONTAJINDA KULLANILAN KAYNAK YÖNTEMLERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Kasım 2016

Üye ve Öğrenci üyelerimize yönelik mesleki seminer düzenleme etkinliklerimiz kapsamında 1 Kasım 2016 tarihinde Şubemizde “`Doğalgaz Boru Üretim ve Montajında Kullanılan Kaynak Yöntemleri” Semineri düzenlendi.

Seminerde;

- Üretimde ve Boru Montaj Hatlarında Kaynak Mühendisinin Rolü
- Kaynak Prosedür Detayları
- Türkiye‘nin en büyük projelerinden biri olan TANAP ‘ ın (Trans Anatolian Natural Gas Pipeline Project) Üretiminde ve Montajında Kullanılan Kaynak Yöntemleri ve Kontrolleri
- Kaynak Kontrollerinde kullanılan Tahribatlı ve Tahribatsız (NDT) Muayene Yöntemleri

Konu başlıklarında Makina ve Kaynak Mühendisi üyemiz Mesut BİÇEN tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Seminerde, paylaşımlarından dolayı üyemiz Mesut BİÇEN`e şubemiz adına teşekkür belgesi, katılımcılara seminer katılım belgesi ve mekanik tesisat alanında belge yenileme ve vize işlemlerinde gerekli olan gözetim kriterleri puanı verildi.

Verimli gerçekleşen seminere, şube yöneticilerimiz, şube çalışanlarımız, üyelerimiz ve öğrenci üyelerimiz katılım sağladılar.