SUR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Haziran 2014

25 Haziran 2014 tarihinde şube başkanımız Gurbet Örçen, şube sekreterimiz Süleyman Aydın ve şube saymanımız Sait Bahçe Sur belediyesi eş başkanı Seyid Narin’i makamında ziyarette bulundular.

 Görüşmede söz alan şube başkanımız Gurbet Örçen yeni dönem görevlerinden dolayı belediye eşbaşkanı Narin`i tebrik edip başarı dileklerinde bulunarak, başarılı bir dönem geçirmeleri için meslek örgütü olarak ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi. Kamu yararına verdiğimiz teknik hizmetler ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunan şube başkanımız, her yıl onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasına sebep olan asansör kazaları ve kazan patlamalarını önlemek için Diyarbakır başta olmak üzere bir çok çevre il ve ilçe belediyeleriyle işbirliği protokolleri imzaladıklarını ve standartlara uygun denetimler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Örçen; Sur ilçesinde otel, iş merkezleri ve hastanelerin yoğun olarak yer aldığını, burada insan trafiğinin diğer ilçelere göre daha yoğun olduğunu belirterek burada asansör kontrollerinin daha öncelik arz ettiğini dile getirdi. Şube başkanımız Asansör Periyodik Kontrolleri ve iskan ruhsatı aşamasındaki asansör kontrollerini yapmak için Sur belediyesi ile işbirliği protokolleri önerisinde bulunarak böylece kamusal denetimi arttırıp vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamayabileceklerini ifade etti.

Sur belediye eş başkanı Seyid Narin ise; şube yönetim kurulumuzun yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sur belediyesinin kentteki karar alma süreçlerinde vatandaşları, tüm meslek odalarını ve STK`ları kattıklarını belirtti. Narin teknik konularda TMMOB`ye bağlı odalardan her zaman destek beklediğini dile getirerek, dayanışma içerisinde çalışacaklarını ifade etti.