VAN İL TEMSİLCİLİĞİMİZ İLE İPEKYOLU BELEDİYESİ ARASINDA ASANSÖR PERİYODİK KONTROL PROTOKOLÜ İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Eylül 2014

Van İl Temsilciliğimiz ile Van merkez ilçe İpekyolu Belediyesi arasında yıllık asansör periyodik kontrol protokolü imzalandı. Taraflar arasında imzalanan protokol 26 Eylül 2014 ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak.

 İl Temsilciliğimiz ile İpekyolu belediyesi arasında imzalanan yıllık asansör periyodik kontrol protokolü imza törenine; İl temsilciliğimiz yürütme kurulu sekreteri Faruk Anaran, İl temsilciliğimiz yürütme kurulu saymanı Muhammed Ali Aykaç, il temsilciliğimiz teknik görevlisi Halil Damar, İpekyolu belediyesi eşbaşkanı Veysel Keser, İpekyolu belediyesi eşbaşkanı Emine Öztürk ve imar ve şehircilik müdürlüğünde görevli Makina Mühendisi Mesut İliklerden katılım sağladı.

Temsilcilik yürütme kurulu sekreterimiz Faruk Anaran; asansörlerde yaşanan kazaları önlemek için belediye ile yapılan işbirliğinin önemine değinerek, yapacağımız kontrollerle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için belediye sınırları içerisinde bulunan bütün asansörleri standartlara uygun kriterlere göre kontrol edeceklerini belirtti. Bu kontroller sonucunda kullanımı tehlike sınırında olan asansörlere sarı, kullanılamaz durumdaki asansörlere kırmızı ve kullanmasında sakınca olmayan asansörlere yeşil etiket ile işaretleyeceklerini belirten Anaran, kontroller hakkında hem ilgili belediye hem de vatandaşları bilgilendirecek raporlar hazırlayıp kendilerine sunacaklarını ifade etti.
İpekyolu Belediyesi eşbaşkanı Veysel Keser ise; kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamamanın kendileri için birincil öncelikler arasında yer aldığını söyledi. Keser, olası asansör kazalarının önüne geçmek ve vatandaşlara daha güvenli bir asansör hizmeti sunmak için MMO ile işbirliği protokolü imzaladıklarını ifade etti. Asansörlerin yılda bir defa kontrol edileceğini belirten eş başkan Keser, bu konuda sorumluluğu bulunan kurumların ve bina yöneticilerinin Makina Mühendisleri Odası Van İl Temsilciliğine başvurmaları çağrısında bulundu.