CHP'DEN MMO'YA NEZAKET ZİYARETİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Haziran 2008

CHP Merkez İlçe Başkanı Metin Tomsuk ve beraberindeki partililer MMO Eskişehir Şubesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Metin Tomsuk ve beraberindeki partililer Makine Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi‘ne nezaket ziyaretinde bulunarak Şube Başkanı R. Erhan Kutlu ve Şube Sekreteri M. Simavi Bakır ile görüştü.
CHP olarak demokratik kitle örgütü, sendika ve odalarla iyi ilişkiler içinde olmayı sürdüreceklerini, ziyaretlerinin amacının da bu olduğunu belirtti.
MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan Kutlu da, teknik konularda kentte var olan farklı kesimlerle işbirliği yapmaya hazır olduklarını ve bu konudaki bilgilerini kent ve kent insanı yararını vurguladı.