DOĞALGAZ TEMEL EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ekim 2010

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'nin talebi doğrultusunda 14-15 Ekim 2010 tarihleri arasında İşletmenin Eğitim Salonunda 16 personelin katılımıyla "Doğalgaz Temel Eğitimi" gerçekleştirildi.

Şubemizin MİEM eğiticilerinden Mesut Sadık YURTMAN'ın  eğitici olarak katıldığı eğitimde Doğalgazın teknik özellikleri, temel ve genel bilgiler,Doğalgaz Filtresi, Regülatör +SSV, relief gibi ekipmanların görev, ayarları ile ve bakımlarının nasıl, hangi sıklıkla yapılacağı,Doğalgaz kaçakları ve patlamanın önüne nasıl geçilebilir?,Doğalgaz yakıcıları konusunda genel bilgiler ,Basit olarak Doğalgaz boru çap dizayn esasları ve boru çap hesabı ,Basınç düşürme grubu tanıtım ve fonksiyonları,Yoğuşma nedir? Nasıl oluşur? Önüne geçilebilir mi? Ne yapmalıyız?, Deprem Cihazı, gaz kaçak detektörleri, selonoidleri işlev ve görevleri ve alternatif kullanım alanları konuları işlendi.