ESGAZ GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI ENGİN ATAMAN VE CEBRAİL ÖZDEMİR YÖNETİM KURULUMUZU ZİYARET ETTİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Şubat 2010

ESGAZ Genel Müdür Yardımcıları Engin ATAMAN ve Cebrail ÖZDEMİR 15 Şubat 2010 tarihinde Şubemizi ziyaret ettiler. Şube Yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU ve Şube Sekreteri Nergis UYGUN BAŞ 'ın bulunduğu ziyarette, Engin ATAMAN yeni seçilen Şube Yönetim Kuruluna yeni çalışma döneminde başarılar dileyerek doğalgaz ile ilgili konularda Odamız ile işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Şube Başkanı R. Erhan KUTLU 'da kentimizdeki kurum ve kuruluşlarla her zaman toplumun çıkarlarına birlikte hareket etmeyi ilke edindiklerini ve bu doğrultuda ESGAZ ile de işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.