IV. DOSTLUK TURNUVASINDA GRUP MAÇLARININ İLKİ TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Ekim 2011

Turnuva 2 Ekim Pazar günü saat 18:00'da A grubunda oynanan Hakacılar - Lokomotifspor maçıyla başladı. 1. Hava İkmal Bakım Komutanlığı'nın takımı olan Hakacılar ile TÜLOMSAŞ Fabrikası'nın takımı olan Lokomotifspor arasındaki maç büyük çekişmeye sahne oldu.

Maçın ilk bölümünde rahat bir oyun sergileyen Lokomotifspor farkı açsa da ikinci yarıda Hakacılar oyuna ortak olmasını bildi. Ancak son bölümde Lokomotifspor oyuna ağırlığını koydu ve maçı 8-6 kazandı. Lokomotifspor'da Metin UÇKUN ve Oğuzhan HOŞGÖR hat-trick yaparak attıkları üçer golle takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular. Hakacılar'dan Kürşat ERGÜR'ün 4 golü ise mağlubiyeti engelleyemedi.

 

 

 

 

 

3 Ekim Pazartesi akşamı oynanan                 B grubunun ilk maçında ise ESOGÜ Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri ve veteran  öğrencilerden oluşan ve geçmiş yıllarında iddialı takımlarından olan Makinist ile Makina Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Makingücü karşı karşıya geldi.  Katı defansıyla dikkat çeken  ve buna rağmen maç boyunca atak oynayan taraf olan Makinist maçı 10-0 kazandı. 5 gol atan Serhat ŞENEL takımını sırtlarken, Orkun ALTUN da yaptığı hat-trick ile gabiliyette büyük pay sahibi oldu.