LEONNARDA DA VİNCİ GÖZÜYLE SIHHI TESİSAT SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Mayıs 2019

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Eskişehir Temsilciliği’nin düzenlediği 2018/2019 eğitim seminerlerinden 8.’si 04 Mayıs 2019 tarihinde Şubemiz Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.  

 Leonardo Da Vinci Gözü ile Sıhhi Tesisat konulu eğitim seminerine Ömer Kantaroğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminer sunumuna Leonardo Da Vinci hakkında yazılan çok sayıda kitabı okuduğunu ve kendisine özel ilgi beslediğini belirterek başlayan Kantaroğlu, Da Vinci’nin sanatçı kişiliğinin yanında titiz bir kişi olduğunu bu nedenle hijyen ve şehircilik sorunlarına yöneldiğini söyledi. Sıhhi tesisat alanında Leonardo Da Vinci’nin kendi döneminde yaptığı çalışmaları anlatan Ömer Kantaroğlu, sunumunda sıhhi tesisat mühendisliği teknolojisi ve prensipleri, atık su havalı tesisatı, hava alma şapkası, çözüm yağ ayırıcıları gibi konu başlıklarında bilgiler aktardı. Seminerin son bölümünde konuşmacı, dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.