MEMLEKET, EMEK VE SEVDAYA DAİR ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Nisan 2010

Makina mühendisleri odası Eskişehir şubesinin katkılarıyla" Memleket, emek ve sevdaya dair" etkinlik Eskişehir kültür merkezinde gerçekleşti. Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kutlu bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında; "Toplumların gelişmesinde, bilim ve teknolojinin yanı sıra, sanat ve kültüründe büyük önem taşıdığını, Oda olarak kültür-sanat faaliyetlerine verdikleri desteğin devam edeceğini vurguladı." Etkinliğe 400 mühendis ve yakınları katıldı.

Eskişehir Gösteri Sanatları Topluluğunun hazırladığı etkinlikte; memleket ve sevda şiirleri dans ve müzik eşliğinde okunurken, verilen emek mücadelesi de hazırlanan slâytlarla sunuldu.