ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK GEZİLERİMİZ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Mayıs 2011

11 Mayıs 2011 tarihinde Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.’ne Teknik Gezi düzenlendi. Geziye ESOGÜ ve Anadolu Üniversitesinden Makine ve Endüstri Mühendisliği öğrencilerinden 33 kişi katıldı.

Saat 11.00`da ESOGÜ Müh. – Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden hareket edilerek 13.30`da Bursa Tofaş Türk Otomobil Fabrikası`na giriş yapıldı. Teknik gezi öncesi TOFAŞ Sosyal Faaliyetler ve Organizasyonlar Sorumlusu Özlem GAVCAR tarafından fabrikayı tanıtan bir sunuş yapıldı daha sonra fabrika üretim hatları ve otomobil üretim aşamaları sırasıyla gezildi. İlgiyle ve büyük beğeni ile geçekleşen Fabrika gezisinden sonra TOFAŞ Bursa Anadolu Arabaları Müzesi gezildi. Gezi Sonunda İnegöl`de akşam yemeği yenerek Eskişehir`e dönüş yapıldı.