ŞUBE BAŞKANIMIZ ERHAN KUTLU, AFYONKARAHİSAR'DA ODA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ocak 2010

Çakmak Marble Otel'de yapılan toplantıya 80'e yakın üyemiz katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmeler bulunan KUTLU, 2008-2010 çalışma döneminin sonuna geldiklerini belirterek, "Danışma Kurullarımızda, hep beraber oluşturduğumuz çalışma programımızı sizlerden aldığımız destek ve güçle yaşama geçirmeye çalıştığını belirterek" konuşmasına şöyle devam etti.

 

Dünyada yaşanan küresel mali krizin, ülkemiz ekonomisindeki etkilerini hep beraber yaşayarak görüyoruz. Meslek uygulama alanlarımız gün geçtikçe daralmaktadır. Diğer yandan mesleki yetki ve sorumluklarımızın önemli bir bölümü tekniker, teknisyen ve yüksek teknik öğretmenler tarafından kullanılmak istenmektedir.

 

 

  Sorumluluklarımıza dair titiz yaklaşımımız bizi meslek alanlarımızda her geçen gün daha saygın ve yetkin bir noktaya taşımaktadır. Enerji, iş güvenliği ve bakım gibi konularda Odamız meslektaşlarımıza yeni alanlar açmaya devam etmektedir.

 

 

 

Temsilcilik faaliyetlerini daha verimli yürütmek, üyelerimizin bilgi, beceri ve kabiliyetlerinin geliştirmek, üyelerimizin ihtiyaçlarına daha iyi şartlarda hizmet verebilmek amacı ile Afyonkarahisar İl Temsilciliğine yeni hizmet binası alındığını yeni hizmet binamızla birlikte sizlerle daha çok ve sık beraber olacağız. Eski hizmet binamızı da Eğitim Merkezi olarak düzenleyerek, çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.  

 

 

 

Bizler, meslek temelinde bir araya gelmiş, çok bileşenli, değişik, sosyal, siyasal ekonomik konumlara sahip mühendisleriz. Sorunlarımızın çözümü ve çıkarlarımızın korunması temelinde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.

 

 

  "Şubemizin özenle ve titiz çalışmalar neticesinde oluşturduğuna inandığımız birlik ve beraberliğin, sizlerin destek ve gücüyle devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

 

 

 

 16–17 Ocak‘ta yapılacak Genel Kurulumuza ve seçimlere katılmaya, Odamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 

 

 

 2010 yılının, umutların yeşerdiği, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olması istemiyle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

 

 

 

                R. Erhan KUTLU

 TMMOB  Makina Mühendisleri Odası

           Eskişehir Şube Başkanı