YENİ YIL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Mart 2011

04 Mart 2011 Cuma günü 19.00'da Özgüven Restaurant'da gerçekleştirilen Yeni Yıl Buluşması üyelerimiz ve davetliler katılarak sohbet edip hoşça vakit geçirdiler. Çok sayıda oda üyesi ve davetlinin katıldığı kokteylde Şube Başkanımız R. Erhan KUTLU konuşma yaptı. Konuşmasında; Kokteyle katılan üyelerimizle beraber olmaktan duyduğu keyif ve mutluluğu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü.

      Değerli Oda Dostları, Sevgili Meslektaşlarım, Sayın Basın Emekçileri

Şubemizin Birlik, Beraberlik ve Dostluğun geliştirilmesi amacıyla düzenlediğimiz Buluşmasına hoş geldiniz. Yönetim Kurulumuz ve Şahsım adına hepinizi saygı ve sevgi dostlukla selamlıyorum.

            Sevgili arkadaşlarım, öncelikle sizlerle burada beraber olmaktan duyduğumuz keyif ve mutluluğu yönetim kurulumuzla beraber paylaşmak istiyoruz.  Bu yeni yıl buluşmasında geciktiğimiz için de sizlerden özür diliyorum.

              Geçtiğimiz yılın olumsuzluklarını hepimizi yaşadık bunları konuşmanın yeri ve zamanı olmadığını biliyoruz. Bu yılın başta meleğimize, meslektaşlarımıza olmak üzere, ülkemize, halkımıza, yaşadığımız bu kente yeni kazanımlar, yeni oluşumlarla beraber, üretim ve yeni istihdam alanları getirmesini diliyorum.  Biz ülkemizin üretmesini, üreterek büyümesini, paylaşarak gelişmesini istiyoruz.  Her üretim biriminde mühendis çalışmasını, hatta bunun zorunluluk haline getirilmesini, ancak imza mühendisliği olmamasını, üretim gelişimin, iş güvenliğinin, denetiminin unsuru olarak hak ettiği ücretlerin sosyal ve özlük haklarının güvencede olarak çalışmasını, bu ortamlarının oluşmasını istiyoruz.

 

            Bizler, kentimizde, ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzlukların beklenen bir şey olduğunu, emperyalizm ve onun bölgelerdeki çıkar ortakları var olduğu sürece bu karanlık tablonun süreceğini biliyoruz. İnsanımız, kendisine dayatılan tüm bu olumsuzlukları ya yaşamaya devam edecek ya da tüm bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması için mücadele edecektir.

 

            Sevgili arkadaşlar, biz meslektaş sorunlarının ülke ve toplum sorunlarından farklı olmadığını biliyoruz. Biz ülkemizin üretmesini, sanayileşmesini ve hakça paylaşmasını istiyoruz. Aydınlık bir Türkiye ve aydınlık bir gelecek için, bizim  gibi meslek örgütlerinin büyük bir sorumlulukla ve öznesine insanı koyan bir çalışma anlayışı ile meslek alanları üzerinden bu ülke için, bu kent için, insanımız için bıkmadan, usanmadan, yılgınlığa düşmeden doğruları söylemeyi sürdürmesi gerekmektedir.  Bu anlamda bizler, sizlere çok fazla görev ve sorumluluk düşmektedir.

 

            Meslek alanlarımızın, meslektaşlarımızın, ülkemizin, kentimizin gelişmesi için önemli olan konularda ortak çalışma anlayışı ve işbirliğinin geliştirilmesini, katılım ve eşgüdümün sağlanmasını, bilgiye ve emeğe saygı duyulmasını istiyoruz.  TMMOB ve ona bağlı odamız gücünü sadece - üyelerinden almaktadır, sizlerden alacağımız bu güçle, oluşacak demokratik bir yapıda yerimizi alacağımızı, üzerimize düşenleri yapacağımızı, görüşmelerimizi, önerilerimizi, eleştirilerimizi, uyarımızı başta meslektaşlarımız olmak üzere halkımızın ve kanunun çıkarları doğrultusunda toplumumuza dayatılan politikaları sorgulamaya devam edeceğimizi bir kez daha kamuoyuna sunuyoruz.

 

Sevgili Arkadaşlarım

Aydınlık, sağlıklı, mutlu başarılı ve güzel günleri hep beraber yaşamak dilediği ile hepinize saygılar sunar, keyifli bir akşam dilerim.