YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Eylül 2011

28 Eylül 2011 tarihinde Şubemizde "Yenilenebilir Enerji Kaynakları" semineri düzenlendi. Makina Mühendisi M. Sadık YURTMAN'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere 81 üyemiz katıldı.

 

Seminerde " Yenlilenebilir Enerji Nedir?,Enerji Verimliliği Neden Önemlidir?, Rüzgar Enerjisi, Rüzgar Hızının Dağılımı, Güneş Enerjisi, Isıl Güneş Teknolojileri Hibrit (Karma) Sistemler, Güneş Enerjisi ile Hidrojen Elde ve Kullanımı, Güneş Pilleri (Fotovoltaik) veya Güneş Hücreleri, Güneş Enerjisi ile Bitki ve Tahıl Kurutma, Güneş Enerjisi ile Tarımsal Havalandırma, Güneş Enerjisi ile Tarımsal Sulama, Düşük ve Sıfır-Karbon ile Elektrik Üreten Teknolojiler, Hidrojen ile Melez Sistemler" konularının anlatıldığı seminerin sonunda Üyemiz Salih KÖKPINAR konuşmacıya teşekkür belgesini vermesiyle son buldu.