Değerli Meslektaşlarımız,

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Şubat 2024 - 18 Şubat 2024

Değerli Meslektaşlarımız,

Şubat 2022’de gerçekleştirdiğimiz 14. Olağan Şube Genel Kurulumuzdan sonra büyük bir heyecanla geldiğimiz görevimizin iki yılını neredeyse tamamladık.

Göreve geldiğimizde, yaşadığımız küresel salgının etkilerini toplum olarak üzerimizden atmaya çalışırken, ne yazık ki 06 Şubat 2023’te 11 ilimizi derinden etkileyen asrın felaketini yaşadık. Bu olumsuzlukların yanında içerisinde bulunduğumuz ekonomik krizin etkileri de hepimizi sarsmaya devam ediyor. Tüm bu zor ve ağır şartlarda Şubemizin bir dönemi daha başarıyla tamamladık.

Şimdi ise, Şubemiz adına yeni bir döneme hep birlikte merhaba diyeceğiz. Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güç ile biliyoruz ki önümüzdeki yıllarda da birçok görev daha bizleri bekliyor. Birlikte üreterek, birlikte yöneteceğimiz bir döneme daha hazırlanıyoruz.

Şubemizin, 15. Olağan Genel Kurulunu 17 – 18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Birlikte üretmek ve birlikte yönetmek için tüm meslektaşlarımızın, Şubemizin 15. Olağan Genel Kuruluna ve Seçimlerine katılımlarını bekliyoruz.

MMO Gaziantep Şubesi

14. Dönem Şube Yönetim Kurulu