14 EKİM TMMOB MİTİNGİNİN EN KİTLESEL VE ÇOŞKULU KORTEJİ ODAMIZ KORTEJİ İDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Yurtiçinde Mülteci Olmayacak, Ülkemize ve Mesleğimize Yabancılaşmayacağız! diyenler,

"Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun Tasarısı" ile Mühendislik, Mimarlık Birikimi ve İlgili Yasalarımızın Hiçe Sayılmasına,

Yeraltı ve Yerüstü Zenginlikleriyle Ülkemizin, Meslek Alanlarımızın ve İlgili Sektörlerin Yağmalanmasına ve Sanayisizleştirmeye, Özelleştirmelere, İşsizliğe Karşı Duranlar,

"Bu ülkede TMMOB de Var", "Bu Ülkede Bizler de Varız" diyenler,

Kamu Denetimi, Kamu Hizmetlerinin ve Kamu Mülkiyeti ve İşletmeciliğinin Geliştirilmesini İsteyenler, Bağımsızlık, Sanayileşme, Kalkınma ve Demokratikleşme İçin Makina, Endüstri, Uçak, Havacılık, Uzay Mühendisleri 14 Ekim'de Ankara'da Buluştular.

14 Ekim TMMOB Mitingi'nin en kitlesel ve coşkulu korteji Odamızın kortejiydi. Odamıza üye 6500 mühendis, mitinge hazırlanan renkli pankartlar, balonlar ve düdükler ile bağlı bulundukları Şubelerle katıldılar. Odamız Şubeleri Başka Bir Yaşam Başka Bir Ülke Mümkün! sloganı ile coşkularını alana aktardılar. 

Şubelerimiz Kortejlerinin fotoları yazının devamındadır.