Mekanik Bakım/Onarım Operatör Yetiştirme Kursu

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Kursiyerlere, işletmelerde bakım/onarım bölümünde çalışabilecek beceri ve bilgiyi kazandırmak amacıyla, koruyucu bakım, toplam verimli bakım, kestirimci bakım vb.yöntemleri hakkında bilgi verilecektir. Bu kurslarda makina elemanlarının (Vida, cıvata-somun, rulman, dişli çark, kayış, kasnak sistemleri, kompresörler ve fanların) genel özellikleri ile montaj ve demontajında dikkat edilecek konular açıklanarak kursiyerleri yetiştirmek ve İlgili bölümlerde çalışanların ise teknolojik bilgi seviyelerini yükseltmek amaçlanmaktadır.

Kursiyerlere, işletmelerde bakım/onarım bölümünde çalışabilecek beceri ve bilgiyi kazandırmak amacıyla, koruyucu bakım, toplam verimli bakım, kestirimci bakım vb.yöntemleri hakkında bilgi verilecektir. Bu kurslarda makina elemanlarının (Vida, cıvata-somun, rulman, dişli çark, kayış, kasnak sistemleri, kompresörler ve fanların) genel özellikleri ile montaj ve demontajında dikkat edilecek konular açıklanarak kursiyerleri yetiştirmek ve İlgili bölümlerde çalışanların ise teknolojik bilgi seviyelerini yükseltmek amaçlanmaktadır.

KURSUN İÇERİĞİ

* Makina ve sistemlerde mekanik bakım sistemlerinin tanıtılması,

 *Bakım yöntemlerinin kullanım amaçlarının belirtilmesi,

*Günlük, haftalık, aylık ve yıllık bakım takvimi hazırlanması hakkında bilgi verilmesi,

 *Bakımlarda kullanılacak araç ve gereçleri tanıtılması,

*Vida, cıvata -somun rulman, dişli çark, kayış kasnak sistemleri, kompresörler ve fanların önemli özelliklerinin belirtilmesi,

*Bakım kuralları çerçevesinde montaj ve demontajlarının anlatımı.

Kurs Süresi : 10 gün ( 64 saat) 

Saat  :  08:30-16:30

Kurs Katılım Bedeli : 225,00 TL/kişi

KURSA KİMLER KATILABİLİR?

Bakımcı olarak çalışan ve/veya çalışacak olan, Çıraklık Eğitim Belgesi sahipleri, Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu, Makina, Mekanik ve Tesviye bölümü mezunları ile Usta, Ustabaşı ve Bakım Sorumluları. Ayrıca bu alanda çalışmak isteyenler. KURS KATILIM İÇİN

GEREKLİ KOŞULLAR/ BELGELER

Nufus cüzdan fotokopisi (T.C.Kimlik nosu bulunan),

18 yaşını bitirmiş olmak,

Öğrenim Durum Belgesi,

Kursa devam etmek zorunludur.

Her kurs sonunda yapılan sınav sonucu başarılı olan katılımcılara "Mekanik Bakım/Onarım Operatör" belgesi verilecektir.

 

NOT: Yeterli başvuru olduğunda, kurs açılacaktır.