ÖNEMLİ DUYURU!!!!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamızın internet sunucusunda hafta sonu yapılan bakım, o­narım ve yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış olup sunucumuz yeni işletim sistemi ve çift katmanlı e-posta anti virüs tarayıcısı ile daha güvenilir bir hâle gelmiştir. Özellikle e-posta sunucusuna kurulan iki anti virüs programı ile zararlı olabilecek bütün e-postalar büyük ölçüde engellenmektedir. Yenilenen ara yüzüyle üyelerimize vermekte olduğumuz mmo.org.tr uzantılı e-posta hesapları artık daha güvenli.

Sunucu üzerindeki çalışmalar devam etmekte olup üyelerimizin bütün bilgileri her türlü olumsuzluğa karşı yedeklenmiştir. Yeni sisteme geçiş aşamalı olarak devam ettiğinden Odamızdan e-posta hizmeti alan üyelerimizin eski bilgileri kademeli olarak eski hâline getirilecektir. Bu konuda üyelerimizin anlayışlı olacaklarını umuyoruz.

Yeni sisteme dair her türlü görüş, öneri ve eleştirileriniz için Oda Merkezi Bilgi İşlem Birimi'ne mmo-kullanici [at] mmo.org.tr veya obys [at] mmo.org.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.