11. Doğa ve Uçurtma Şenliği

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Ekim 2022

11. Doğa ve Uçurtma Şenliğimizi, Büyükçekmece MMO Serkan Çiteli Korusu'nda 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak 2011 yılında Büyükçekmece Göl Havzasında bulunan bir arazinin ağaçlandırma yetkisini aldık. Üyelerimizle birlikte yüzlerce ağaç diktiğimiz bu alanda her sene Doğa ve Uçurtma Şenliği düzenliyoruz.

2021 yılında vefat eden, Korumuz için büyük emek veren eski çalışma arkadaşımız ve yönetim kurulu üyemiz Serkan Çiteli’nin anısına Korumuzun adı MMO Serkan Çiteli Korusu olarak düzenlenmiştir.

Bu yıl 11.sini düzenlediğimiz Doğa ve Uçurtma Şenliğimizi 2 Ekim Pazar günü saat 11.00-18.00 arası MMO Serkan Çiteli Korusu'nda gerçekleştirdik.

Şenliğimizi üyelerimiz ve aileleri ile birlikte Aziz Nesin Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İstanbul Vakfı, Uçurtma Atölyesi, TAKSAV’ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.