MÜHENDİSLİĞE BİR NEFES MOLA VERDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Mayıs 2009

22 Mayıs Cuma akşamı Kültür Üniversitesi'nde düzenlediğimiz Erkan OĞUR & İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU konseriyle mühendisliğe bir nefes mola verdik. Üyelerimiz ve üye yakınlarımızın katıldığı konserde Halk Müziğinin bir birinden güzel ezgileriyle unutulmaz bir gece yaşadık.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Bakırköy temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU konseri 22 Mayıs

2009 tarihinde saat 20.00 de Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumunda 600 kişinin katılımıyla yapıldı.

Mühendisliğe bir nefes mola sloganı ile yola çıkılan konserde açılış konuşmasını yapan şube başkanımız İlter ÇELİK konuşmasında odamızın teknik ve mesleki gelişim çalışmalarının yanı sıra üyelerine dönük bu tar sosyal etkinliklerin gerekliliğinin önemini vurguladı. Daha sonra söz alan Bakırköy Temsilcilik yürütme kurulu başkanı Seyfettin AVCI ise temsilcilik çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıp konsere emeği geçen çalışanlara teşekkür etti ve coşkulu alkışlarla sahneye çıkan Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU 16. yüzyıldan başlayarak günümüze kadar gelen halk müziği ezgilerinden bir demet sundular. Konser sonunda dinleyicilerin ısrarlı talepleri sonucunda Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldı.