SIĞINAK HAVALANDIRMA PROJESİ HAZIRLAMA ESASLARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Temmuz 2011

MEKANİK TESİSAT ALANINDA SMM'Lİ OLAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!Tesisat sınıfı 3B'ye kadar olan proje uygulamaları için "Mekanik Tesisat Uzman Mühendis Belgesi"ne SMM'lerin "Sığınak Havalandırma Projesi Hazırlama Esasları Semineri"ne katılması; 3B ve üzeri proje uygulamaları için "Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetki Belgesi" sahibi olması şartı aranacaktır.

SAYIN ÜYEMİZ

Tesisat sınıfı 3B'ye kadar olan proje uygulamaları için "Mekanik Tesisat Uzman Mühendis Belgesi"ne SMM'lerin "Sığınak Havalandırma Projesi Hazırlama Esasları Semineri"ne katılması; 3B ve üzeri proje uygulamaları için "Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetki Belgesi" sahibi olması şartı aranacaktır.

Bu alanda SMM olarak faaliyet yürüten üyelerimizin 2012 yılı belge vizeleri yapılırken yukarıda belirtilen şartı sağlamış olmasına dikkat edilecektir.

Şubemiz tarafından bu uygulama kapsamında:

12 Temmuz 2011 tarihinde 10.00-17.00 saatleri arasında Şube binamızda Sığınak Havalandırma Projesi Hazırlama Esasları Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılım ücretsiz olup, katılımlar kontenjan ile sınırlı tutulacaktır. Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Kursu için de ön kayıtlar alınacaktır.

Kayıt İçin:

Eğitim Birimi: 0212 252 95 00 - 114/171