TEKEL İŞÇİLERİ İÇİN 4 ŞUBAT`TA SOKAKTA OLACAĞIZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Şubat 2010

50 gündür bir direniş sürüyor bu ülkede. Tekel işçileri direniyor. Tekel işçileri her tür zorluğa, siyasal iktidarın her türlü baskısına karşı 50 gündür direniyor. TMMOB, tüm örgütlü gücüyle 4 Şubat'ta sokakta olacak ve haykıracaktır: "Hak verilmez alınır, zafer sokakta kazanılır". Üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte 4 Şubat 2010 Perşembe günü saat 11:00'de Eski Ticaret Odası/Eminönü'nde toplanarak Saraçhane'ye yürüyeceğiz.

Son dönemde emek mücadelesinin simgesi haline gelen Tekel İşçilerinin eylemlerine destek olmak amacıyla Şubemiz, diğer emek ve meslek örgütleri ile birlikte, 4 Şubat 2010 Perşembe günü saat 11:00'de Eski Ticaret Odası/Eminönü'nde toplanarak Saraçhane'ye yürüyecektir.

İşsizliğin ve iş güvencesinin mühendisler için de büyük sorun olduğu günümüz koşullarında emek mücadelesinin gücü, hepimiz için hayati önemdedir, hepimizin gücüdür...

Şimdi sokağa çıkma ve mücadeleyi büyütme zamanıdır.

Saygılarımızla,
MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu