15. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ VE teskon+sodex FUARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Ağustos 2020

Odamız adına Şubemiz yürütücülüğünde düzenlenen ve sektörün en önemli buluşma noktalarından olan  Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi için Kongresi için Düzenleme ve Yürütme Kurulu  ilk toplantılarını gerçekleştirerek çalışmalara başladı. 

Düzenleme ve Yürütme Kurulu toplantıları, Covid-19 salgını nedeniyle kişisel mesafenin korunabilmesi amacıyla zoom programı üzerinden gerçekleştirdi.

DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI

Teskon 2021 Düzenleme Kurulu ilk toplantısı, 15 Temmuz 2020 tarihinde 10 üyenin katılımı ile düzenlendi. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erpolat başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Adana, Ankarai Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun Şube temsilcileri katıldılar. Toplantıda bir önceki kongre hakkında genel bilgilendirme yapıldı ve 15. kongrenin 2-5 Haziran 2021 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi-İzmir’de yapılmasına karar verildi. Kongre Yürütme Kurulu’nun belirlendiği toplantıda Kongre Sekreteri olarak Şubemiz Teknik Görevlisi Sungu Köksalözkan belirlendi. 

YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI

Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi Yürütme Kurulu ilk toplantısını 25 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirdi. Toplantıya, Yürütme Kurulu Üyeleri Arslan Çağlayan Gürel, Ebru Karakıran, Güniz Gacaner Ermin, Kemal Gani Bayraktar, Kirami Kılınç, Mehmet Soğancı, Necmi Varlık, Nurdan Yıldırım, Seçkin Erdoğmuş ve Ziya Haktan Karadeniz'in yanı sıra Kongre Sekretaryası adına Sungu Köksalözkan ve Önder Sözen katıldı. Toplantıda, Yürütme Kurulu Başkanlığı'na Ziya Haktan Karadeniz seçildi ve etkinliğe ilişkin ilk çalışmalar başladı.

Toplantıda, Teskon 2021 için bildirilerin değerlendirilerek daha nitelikli bir kongre programının oluşturulabilmesi  amacıyla Bilim Kurulu oluşturulmasına karar verilirken Bilim Kurulu Koordinatörü olarak Nurdan Yıldırım seçildi.

Toplantıda ayrıca ilk çağrı broşürü ve afişin hazırlanarak duyuruların başlamasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda bildiri konuları ve bildiri takvimi için görüşler oluşturularak Bilim Kurulu’yla paylaşıldıktan sonra son şeklinin verilmesine karar verildi.

Kongre ile ilgili güncel bilgileri http://www.mmoteskon.org adresinden edinebilirsiniz.