"2 TEMMUZ MİTİNGİ" SİVAS KATLİAMINI UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Haziran 2009

2 Temmuz 1993 tarihinde Pir Sultan Abdal'ı anmak üzere Sivas'a giden 33 kişinin Madımak Oteli'nde yakılarak katledilmesinin 16.yılında İzmir, İstanbul, Ankara ve Sivas'ta yapılacak olan mitinglere katılıyoruz. Tüm üyelerimizi 2 Temmuz Sivas katliamında yitirdiğimiz canlarımızı anmak için Gündoğdu Meydanı'na çağırıyoruz.Tarih: 2 Temmuz 2009 Perşembe Saat: 16.00Toplanma Yeri: Cumhuriyet MeydanıMiting Alanı: Gündoğdu MeydanıTMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu

Sivas katliamını unutmayalım. Bu utancın temizlenmesi için, canlarımızı unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da alanlarda haykıracağız.