ANMA ETKİNLİKLERİ BANDİSTA KONSERİ İLE TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Haziran 2012

TMMOB İzmir İKK tarafından düzenlenen "Devrimci Ozan ve Yazarlarımızı Anıyoruz" etkinliği, Bandista grubunun konseri ile devam etti.

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi`nde bulunan Ziraat Mühendisleri Odası Lokali önünde gerçekleşen konser yoğun ilgi görürken, TMMOB İzmir İKK Sekreteri Ferdan Çiftçi konser öncesinde bir konuşma yaptı. Çiftçi, TMMOB üyesi mühendis, mimar ve şehir plancılarının, yüreklerindeki insan sevgisini ve yurtseverliği emekçi halkın hizmetine sunmak için her çabayı gösterme yolunda inançlı ve kararlı olduğunu ifade ederek, "TMMOB olarak, yaşamlarını ve sanatlarını sınıfsız, sömürüsüz bir dünya özlemiyle sürdüren ve üreten Nazım Hikmet, Ahmed Arif ve Orhan Kemal`i anmayı bir görev sayıyoruz" şeklinde konuştu. Çiftçi`nin konuşmasının ardından başlayan konsere katılan ve kürtaj tartışmalarına tepki gösteren kadınlar "Kürtaj değil, Uludere cinayet" sloganını atarken, toplu olarak sahneye çıkıp bir de şarkı seslendirdiler. Geç saatlere kadar devam eden etkinliğin gerçekleşmesine Konak Belediyesi de katkıda bulundu.