İŞ ARAYAN ÜYELERİMİZ İÇİN ŞUBEMİZDE DÜZENLEDİĞİMİZ İLK SEMİNER TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Mart 2009

Şubemiz İnsan Kaynakları Merkezi tarafından iş arayan ve krizde işlerini kaybeden üyelerimiz için 24- 25 Mart tarihlerinde ücretsiz düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi OHSAS 18001 Standardı" semineri tamamlandı. Seminere katılan 45 üyemiz katılım belgelerini Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya'nın elinden aldılar. Kursa katılan üyeler adına söz alan End. Y. Mühendisi Engin Gürdal, Şubemizin iş arayan üyelere verdiği destek ve gösterdiği duyarlılık için teşekkür ederek bu yaklaşımın kendilerine güç verdiğini söyledi. Şubemizin bu kapsamda düzenleyeceği yeni seminerler önümüzdeki günlerde web sitemizde ve Şube Bültenimizde yayınlanarak duyurulacaktır.

İş arayan üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, mesleklerinin farklı alanlarını tanımalarını sağlamak amacıyla Şubemizce başlatılan eğitim seminerlerinin ilki üyelerimizden yoğun ilgi gördü. Eğitmen İkram Taşdemir tarafından 24- 25 Mart 2009 tarihlerinde verilen "İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi OHSAS 18001 Standartı" seminerine 45 üyemiz katıldı. Sertifika töreninde konuşan Şube YK Başkanı Mehmet Özsakarya, üyelerimizin krizden yoğun olarak etkilendiklerini belirterek, siyasi iktidarın krizi doğru ekonomik politikalarla yönetmediğini, ülke kaynaklarının istihdam ve üretim yerine rant amaçlı kullandığını söyledi.

 

Şubemizin İnsan Kaynakları Merkezi ile yıllardır üye istihdamına katkıda bulunmaya çalıştığını belirten Özsakarya, bu hizmetlerini ücretsiz mesleki eğitimlerle geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Üyelerin iş arama süreçlerini aynı zamanda mesleki bilgi ve yetenekleri geliştirmek için değerlendirmelerini öneren Özsakarya, enerji verimliliği, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında önümüzdeki süreçte nitelikli teknik elemana ihtiyaç olacağını kaydetti. Ayrıca her mühendisin iş sağlığı ve güvenliği alanında güçlü bir temel bilgiye sahip olması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Şubemizin bu kapsamda düzenleyeceği yeni seminerler önümüzdeki günlerde web sitemizden ve Şube bültenimizden tüm üyelerimize duyurulacaktır.