ASANSÖR SEMPOZYUMU TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Kasım 2021

Odamız ve Elektrik Mühendisleri Odası tarafından İzmir Şubeleri yürütücülüğünde düzenlenen 10. Asansör Sempozyumu 18-20 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleşti.

1993 yılından bugüne düzenlenen Asansör Sempozyumu’nun onuncusu bu yıl pandemi koşulları nedeniyle hibrit olarak gerçekleşti. Sempozyumun açılış oturumu ve paneller Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde yüz yüze gerçekleşirken, diğer oturumlar ise Zoom ve YouTube üzerinden takip edilebildi. Programında, 14 bildiri ve 1 poster sunumunun yanı sıra iki de panelin yer aldığı sempozyumu yüz yüze ve çevrim içi olarak yaklaşık 600 kişi takip etti. Asansör ve yürüyen merdiven alanındaki son gelişmelerin yanında yasal mevzuata dair görüş ve önerilerin de tartışıldığı sempozyuma, Odamız ve Elektrik Mühendisleri Odası’ndan temsilcilerin yanı sıra asansör sektörünün bileşenleri ve akademisyenler ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan temsilciler katıldı.

Ayrıca, etkinliğin ikinci gününde, sempozyumun 10. kez düzenlenmesi vesilesiyle bir pasta kesildi.