ASANSÖR UYGULAMALI SINAV MERKEZİMİZ AÇILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Kasım 2017

Şubemiz Asansör Uygulamalı Sınav Merkezi, gerçekleştirilen düzenlenen törenle açıldı.

Şubemiz tarafından hizmete hazırlanan Asansör Uygulamalı Sınav Merkezi, 21 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. 2012 yılında hizmete giren Uygulamalı Eğitim Merkezi çatısı altında oluşturulan merkez için düzenlenen açılış kokteyline Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tahsin Akbaba’nın yanı sıra Şubemiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve asansör sektöründen firmaların ve sektörel derneklerin temsilcileri katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüksel Yaşartekin, Türkiye’nin uzmanlaşmış mühendislerin yanı sıra, alanında yetkin, konusunun ehli nitelikli ara teknik elemanlara da ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Odamız, ülkemiz sanayisi açısından önemli bir sorun olan nitelikli ara eleman yetersizliği konusunda da duyarsız kalmamaktadır. Bu çerçevede, çalışmalarımız üyelerimiz ve meslektaşlarımız ile sınırlı kalmamakta, ülkemizin bu önemli sorununun giderilmesi doğrultusunda biraz olsun katkıda bulunmak amacı ile çeşitli sektörlerde çalışma yapacak nitelikli ara eleman eğitimleri konusunda da çaba gösterilmektedir” dedi. Açılan merkezin, sadece Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun zorunlu kıldığı belge için sınav yapmakla kalmayacağını söyleyen Yaşartekin, “Bilindiği üzere, kamu yararının gözetilmesi, kurulduğu günden bu yana Odamızın birincil çalışma ilkelerindendir. Bu merkezimizde niteliklerini arttıracağımız ara teknik elemanların, eğitim sonunda ileri aşamalara taşınan çalışmalarının toplumun daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürdürmesine katkıda bulunarak önemli oranda kamu yararı ortaya çıkaracağına, ülke, sanayi ve toplum çıkarlarına olumlu etkilerde bulunacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yaşartekin’in ardından söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ise Odamızın çalışma alanıyla ilgili sektörlerin gelişimine büyük önem verdiğini ve bu doğrultuda çabalarını aralıksız sürdürdüğünü vurgulayarak, açılan merkezin bu çabaları bir ileri aşamaya taşıyacağına inandığını belirtti. Konuşmaların ardından, merkezin faaliyete geçme sürecinde katkıda bulunan sektör firmalarının ve derneklerinin temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Kokteyl katılımcıları, kurdele kesme töreninin ardından merkezi gezerek yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi aldılar.