CHP'DEN TMMOB İZMİR İL KOORDİNASYON KURULUNA ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2010

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Rıfat Nalbantoğlu'nun Başkanlığında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kuruluna bir ziyaret gerçekleştirerek Mühendislik Mimarlık Haftasını kutladı.

 20 Ekim 2010, Çarşamba günü Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilen ziyarete Oda ve CHP İl Yöneticilerinden oluşan yaklaşık 35 kişilik bir grup katıldı. Şube Başkanları, uzmanlık alanlarıyla ilgili olarak kent gündemine ilişkin görüş ve önerilerini ifade ettiler. Yerel yönetimlerin Odaların uzmanlıklarından ve görüşleinden daha fazla yararlanmasını ve bilgi akışı sağlanmamsını talep eden TMMOB İKK Üyeleri, uzman üyeleriyle her zaman kente hizmet etmeye hazır olduklarını ifade ettiler. CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ise  meslek odalarının öneminin farkında olduklarını söyledi. İfade edilen görüşlerden yararlanacaklarını belirten Nalbantoğlu, CHP içinde ilk kez bir bilim-kültür grubu oluşturduklarını kaydetti.