ÇINARLI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2019

Şubemiz ile Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 15 Nisan 2019 tarihinde Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin ile Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Çam tarafından imzalanan Asansör Teknik Elemanları Eğitim ve Sınav İşbirliği Protokolü kapsamında, 5 adet çelik konstrüksiyon asansör kuyusu ve ekipmanları, 1 adet komple çalışır durumdaki çelik konstrüksiyon 2 durak elektrikli asansör ve 1 adet hidrolik asansör okula asansör laboratuvarı kurulması için bedelsiz olarak verilecek. Şubemiz de, kurulacak laboratuvarı eğitim ve sınavlar için kullanabilecek.