ÇOCUK KOROMUZ İLK KONSERİNİ VERDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Haziran 2010

Şubemizde bu yıl kurulan çocuk korosu ilk konserini 9 Haziran akşamı Tepekule Kongre Merkezi Akdeniz Salonunda verdi. "Biz de varız" adıyla düzenlenen konser heyecanla izlendi, beğeniyle alkışlandı.

Cemal Gülyurdu yönetiminde bir yıldır çalışmalarını sürdüren MMO Çocuk Korosu ilk konserinde heyecanla alkışlandı. Tepekule Akdeniz salonunda ailelerinin ve arkadaşlarının karşısına ilk kez çıkan küçük koristler iki bölümden oluşan konserlerinde 20 parçayı başarıyla seslendirdiler. MMO üyelerinin ve yakınlarının çocuklarından oluşan koronun hedefi İzmir'e kalıcı bir çocuk korosu kazandırmak ve çocukları küçük yaşta müzikle tanıştırmak olarak belirtildi.

Koronun "Biz de varız" adıyla verdiği konser boyunca perdeye çocuklarla ilgili özlü sözler yansıtıldı. Bunlardan biri de; "Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman söyleyebileceği üç şey vardır; Nedensiz yere mutlu olmak; Her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak; Elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak." sözüydü. Konser açılışında Şube Başkanı Mehmet Özsakarya şunları söyledi;
 
"Çocuklarımız aslında toplumun en değerli varlıklarıdır.  Bu ilk konserlerinde "biz de varız" demek istediler. Çocuklarımıza birlikte üretmenin birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşatmak için Odamızda uzun süredir düşündüğümüz çocuk korosunu kurmanın heyecanını yaşadık. Koromuzu gelecek yıllarda geliştirerek daha çok çocuğa müziği tanıtmasına çalışacağız."