DEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ`NDEN 627 MEZUN İÇİN TÖREN

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Temmuz 2012

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan 627 öğrenci, 5 Temmuz 2012 tarihinde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Törene Şubemiz adına Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın katıldı.

DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Amfi Tiyatro`da gerçekleşen törene öğrencilerin yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi, öğretim görevlisi, meslek odası temsilcisi ve öğrencilerin yakınları katıldı. Törende bir konuşma yapan DEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercüment Yalçın, genç mezunların bundan sonra daha çok çalışmak ve üretmek zorunda olduklarını belirterek, "Çünkü çağımız üretim ve teknoloji çağıdır" dedi. Yalçın, öğrencilere TMMOB çatısı altındaki odalara üye olmaları çağrısında bulundu. Yalçın`ın ardından söz alan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ise ‘bilgiyi üretmekle kalmayıp, bilgiyi teknolojiye çevirmek gerektiğini` dile getirirken, "Bu çerçevede mühendis arkadaşlarımıza büyük görev düşüyor" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. İlk olarak fakülte birincisi Endüstri Mühendisliği Bölümü`nden Sedef Üşenmez`e, fakülte ikincisi yine Endüstri Mühendisliği Bölümü`nden bayram Burak Güzelcik`e ve fakülte üçüncüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden Berk Özlü`ye diplomaları ve plaketleri verildi. Törende, Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın Makina Mühendisliği Bölümü birincisi Gürkan Çalışkan`a, ikincisi Melis Balık`a, üçüncüsü Yılmaz Burak Girgin`e ve Endüstri Mühendisliği Bölümü birincisi Sedef Üşenmez`e, ikincisi Bayram Burak Güzelcik`e ve üçüncüsü Gizem ÖZçelik`e ödüllerini vererek genç mezunlara meslek yaşamlarında başarılar diledi.