EN İYİ “SÜREKLİ İYİLEŞTİRME” PROJELERİ 6. KEZ BİR ARAYA GELDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Şubat 2020

6. Kaizen Paylaşımları etkinliği, 21-22 Şubat 2020 tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Şubemiz Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu tarafından bu yıl altıncı kez düzenlenen Kaizen Paylaşımları etkinliği, 21-22 Şubat 2020 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlikte 40 firma tarafından oluşturulan 191 proje arasından konunun uzmanı 58 değerlendirici tarafından belirlenen 38 firmadan 91 proje Kaizen çalışmalarını sergileme ve diğer katılımcılar ile görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Ezgi Yıldız, düzenlenen ilk beş etkinliğin büyük ilgi gördüğünü ve “Sürekli Gelişim” anlamındaki Kaizen kavramının anlaşılması, uygulama alanlarının genişletilmesi ve konuya gerekli önemin verilmesi çabalarına katkı sağlamak amacıyla Kaizen Paylaşımları etkinliğinin altıncı kez düzenlendiğini ifade ederek, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti. Yıldız’ın ardından etkinlik yürütme kurulu adına söz alan ve aynı zamanda Odamız Yönetim Kurulu Üyesi olan Serim Elif Özarı, etkinlik içeriği hakkında bilgilendirmede bulunurken, geçmişten bugüne Kaizen Paylaşımları Etkinliğindeki gelişmelere ilişkin bilgilendirmede bulunarak, etkinliğe katılan, destek veren firma ve kişilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından etkinlik, açılış konferansında Romanya Kaizen Enstitü’den Julien Virgil Bratu ve Arnella Caetana Nechita Rotta’nın sunumları ile devam etti. Etkinliğin ilk gününde ayrıca Hizmette Sürekli İyileştirme başlıklı oturum ve örnek proje sunumları oturumu gerçekleşti.

Etkinliğin ikinci gününde ise proje sergisi devam ederken “Sağlıkta Sürekli İyileştirme” ve “Sürekli İyileştirme Sürecinde Devamlılık İçin Liderlik” başlıklı oturumlar da yoğun katılıma sahne oldu. Etkinlik sonunda stant ve etkinlik sponsorları olan Genba Akademi, Kaizen Atölyesi, Şölen, Yalın Fabrika ve Saueressig firmalarına desteklerinden dolayı teşekkür edilirken tüm proje sahiplerine katılım sertifikaları takdim edildi.

Etkinliğin sonunda katılımcıların oylarıyla belirlenen ve “en” olarak ifade edilen projelere teşekkür edildi. Buna göre etkinlikte ESBAŞ “Uzay Kampı Türkiye Otonom Bakım” projesiyle “En Yaratıcı Pano Tasarımı”, Şölen Çikolata firması “Yumurta Kafalar Fire Azaltma Kaizeni” projesiyle “En Etkili Anlatım” ve Assan Alüminyum firması “Soğutma Kulesi Enerji Verimliği Arttırma Çalışması” projesiyle “En Sıra Dışı Kaizen” ödüllerini almaya hak kazandı.

6. Kaizen Paylaşımları etkinliğine 797 kişi katılırken, sergide 38 firmadan 91 proje yer aldı.