ENERJİ KİMLİK BELGESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2011

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği kapsamında enerji kimlik belgesi düzenleyecek uzmanlara yönelik Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Uzmanı Yetiştirme Eğitimleri 20 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Odamıza bağlı tüm Şubelerimizde başladı.

 Odamız; Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği kapsamında enerji kimlik belgesi düzenleyecek uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğiticilere yönelik eğitimlere, eğitimler sonunda yapılacak sınavlara, eğitici kuruluşların yetkilendirilmelerine, eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği merkezlere ve eğitici kuruluşların ve enerji kimlik belgesi düzenleyecek uzmanların faaliyetlerinin denetlenmesine dair usul ve esasların belirlendiği "Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlarına ve Eğitici Kuruluşlara Verilecek Eğitimlere Dair Tebliğ"de Eğitici Kurum olarak tanımlanmıştır. Bu kapsamda verilecek eğitimlere ilk olarak Şubemizde ve İstanbul Şubesinde başlandı. Bu eğitimlere yönelik olarak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 24-26 Kasım 2010 tarihleri arasında Odamız teknik görevlilerine verilen eğitime katılım sağlandı. 2-5 Aralık 2010 tarihlerinde

Oda Merkezinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarında ise BEP-TR programına ilişkin hususlar değerlendirilerek eğitim altyapısı,
ders programı ve notları, örnek uygulamalar ve projeler üzerinde çalışılmıştır.