ENERJİ YÖNETİCİSİ KURSLARINDAN 41 MEZUN

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ekim 2010

Şubemizin, Odamız adına düzenlediği enerji yöneticisi eğitimlerinde ilk iki kurs tamamlandı. Kursu başarıyla bitiren 41 mühendis "Enerji Yöneticisi" belgelerini aldılar.

 Şubemizce düzenlenen ilk "Enerji Yöneticisi Kursları" Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirildi. Binalarda Enerji Yöneticisi ve Sanayide Enerji Yöneticisi adıyla açılan iki ayrı kursa toplam 41 mühendis katıldı. Kursları başarıyla bitiren mühendisler "Binalarda Enerji Yöneticisi" ve "Sanayide Enerji Yöneticisi" belgelerini alarak bu alanda çalışmaya yetkili mühendis oldular. 

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, kurs sonunda kursiyerlerle sohbet ederek, eğitimler hakkında görüş ve önerilerini aldı. Kursiyerlerin dile getirdikleri arasında, eğitimin çok başarılı programlandığı, okulda ve meslek yaşamında karşılaşmadıkları çok yeni bilgi ve kavramları öğrendikleri ortak ifadeler arasında yer aldı. Üniversitelerde temel mühendislik konularının es geçildiğini ve yeni mezunlarda bu konularda büyük eksik olduğunu fark ettiklerini ifade eden kursiyerler, Odamıza ve Şubemize eğitimin kalitesi ve eğitimcilerin özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler. 

 

Mehmet Özsakarya, Şube olarak, enerji verimliliği eğitimi alanında Türkiye çapında iddialı bir eğitim programı hazırladıklarını ve dört dörtlük bir uygulama laboratuvarı oluşturduklarını belirtti.

İYTE işbirliğinde Urla‘da oluşturulan Enerji Verimliliği Eğitim ve Uygulama Merkezinin nitelik açısından EİEİ‘nin laboratuarıyla birlikte Türkiye‘deki tek örnek olduğunu vurgulayan Özsakarya, bu çalışmaya özveriyle katkıda bulunan üyelerimize teşekkür etti.