E.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Ekim 2009

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2008-2009 eğitim dönemi mezuniyet töreni 16 Ekim 2009, Cuma günü Prof. Dr. Yusuf Vardar - MÖTBE - Kültür Merkezi'nde yapıldı.

EÜ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünden bu yıl 36 öğrenci mezun oldu. Genç mühendislerin mezuniyet coşkusunu Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın paylaştı.

Açılış konuşmalarında TMMOB İKK adına Dönem Sözcüsü Ferdan Çiftçi "Uzun bir eğitim döneminin sonuna geldiniz gibi görünüyor ama eğitim hiçbir zaman bitmiyor. Buradan ayrıldıktan sonra Odalarınızın çatısı altında çalışmalarınızı sürdürmeyi bekliyoruz. Sizleri Odalarınıza üye olmaya davet ediyorum." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Süer Anaç ülkemizin ekonomik krizin etkisine girdiğini söyleyerek bu krizde en büyük avantajımızın dinamik insan gücü olduğunu, dinamik insan gücünün aynı zamanda istihdam problemini de beraberinde getirdiğini belirtti. Anaç "Ülkemizdeki en büyük 5 üniversite içinde yer alan Ege Üniversitesi ülkemize insan kazandırmak doğrultusunda önemli bir işlevi yerine getiriyor. Üniversitede alınan bilgiler süreç içinde değişiklik gösteriyor. Bu nedenle sürekli öğrenmeye ve bilgilerinizi yenilemeye devam edin" dedi.

Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Semih Ökteş bu yıl mühendislik fakültesinden 564 öğrencinin mezun olduğunu, 773 yeni öğrencinin eğitime başladığını ve fakültede toplam 4777 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade etti. Ökteş donanımlı bir şekilde mesleklerini yapmak isteyen yeni meslektaşları dışarıda krizin etkisi nedeniyle istihdam sıkıntısı beklemekte olduğunu hatırlatarak herkese sağlıklı ve mutlu bir gelecek diledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler diploma ve hediyelerini aldılar. Ege Üniversitesi fakülte birincisi Tekstil Mühendisliği Bölümünden Aslı Çolakoğlu, İkincisi Gıda Mühendisliği Bölümünden Hülya Sidar ve üçüncüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Okan Oktay olurken Makina Mühendisliği Bölümünden birinci Can Deniz Deveci, ikinci Uğur Mersin ve üçüncü Halit Kutlu oldular.