HALUK SILAY`I ANDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Eylül 2012

Oda görevi nedeniyle 3 Eylül 1987 tarihinde yaptığı yolculuk sırasında geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimiz Şube Başkanımız ve TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sılay, aramızdan ayrılışının 25. yılında mezarı başında anıldı.

Haluk Sılay`ın Bornova Mezarlığı`nda bulunan kabri başında gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, "Şubemizin bugünlere gelmesinde Haluk Sılay`ın büyük payı vardı. Acı bir kaza sonucu aramızdan erken ayrılan Sılay`a rahmet diliyorum" şeklinde konuştu. Sılay`ın arkadaşı ve Şubemiz Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından olan Sedat Özgüven ise Sılay`ı 1965 yılında tanıdığını belirtirken, "Kendisiyle üniversiteyi beraber bitirdik, beraber çalıştık. 1983 yılında yurtdışına çıkana kadar da hep birlikteydik. Arkadaşım, dostum ve yoldaşımdı. Her an, herkesin yardımına koşan sıcak bir yüreği vardı" şeklinde konuştu.