İNSAN KAYNAKLARI MERKEZİMİZİN DÜZENLEDİĞİ ÜCRETSİZ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Ekim 2009

İş arayan üyelerimiz için düzenlediğimiz ücretsiz, seminer, kurs ve teknik gezi programları devam ediyor.

İş arayan üyelerimiz için düzenlediğimiz ücretsiz, seminer, kurs ve teknik gezi programları devam ediyor.
28 - 29 Eylül 2009 tarihlerinde Netsis firmasından Erhan SEVEN, çalışmayan endüstri mühendisi üyelerimize netsis programı üzerinden üretim ve planlama modüllerini uygulamalı olarak anlattı.
08 Ekim 2009 tarihinde Manisa Organize Sanayi Bölgesinde Otomotiv Yan Sanayisi olararak faliyet gösteren Hayes Lemmerz Jantas Jant Sanayi ve Tic. A. S.‘nin Döküm Fabrikasına Teknik Gezi düzenlendi.24 üyemizin katıldığı teknik gezide fabrikanın Kalıp Hazırlama, Döküm, Talaşlı İmalat, Isıl İşlem, Boyahane ve Kalite Kontrol bölümleri ile ilgili bilgiler üyelerimize gruplar halinde Üretim Mühendisleri tarafından aktarıldı. Fabrika Müdürü Önem DENİZERİ, işletmede yürü-tülen 5S ve TPM uygulamaları hakkında üyelerimize kısa bir eğitim vererek, üretim esnasında oluşan sorunlar ve çözümleri ile ilgili mühendislik yaklaşımları üzerine bilgiler aktardı.
Sürdürdüğümüz çalışmalarda görev alan eğitmenlerimize ve destek veren kurum ve kuruluşlara, buradan bir kez daha teşekkür ederiz.

 

Şubemiz İnsan Kaynakları Merkezi  Ücretsiz Eğitim Etkinlikleri

24 EKİM 2009 / Saat: 09.30 - 13.30

Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık
Elemanları Konferansı

Hidrolik pnömatik sızdırmazlık elemanları karakteristik özellikler, sızdırmazlık elemanlarının çalışma mantığı, dizayn kriterleri, hidrolik sızdırmazlık elemanları, hidrolik silindirlerde sızdırmazlık elemanları açısından karşılaşılan problemler, pnömatik sızdırmazlık elemaları.

Kastaş Kauçuk A.Ş Katkılarıyla düzenlenmektedir.

Eğitmen: Nihat Öziri  Kastaş Kauçuk A.Ş.-Teknik Müdür

Katılım; 25 kişi ile sınırlıdır.

9 KASIM 2009 / Saat: 09.30 - 16.30

Stress Yönetimi Semineri

Çalışma yaşamında her birey başarılı olmak zorunluluğunun yarattığı bir baskı altındadır. Bu tür baskılar, insanların yetersizlik, yalnızlık ve güvensizlik gibi duygular yaşamasına neden olur. Bu aşamada stresle başa çıkma yollarının öğrenilmesi önem kazanmaktadır. Bu eğitimde katılımcılara kişisel stresle başa çıkma yollarını keşfetmelerini sağlayacak bilgiler sunulacaktır.  ,

12 KASIM 2009 / Saat: 09.30 - 17.00      

Temel İK Yönetimi Teknikleri Semineri       

İşletmelerde uygulanan temel insan kaynakları yönetimi teknikerleri konusunda bilgilendirme yapılacaktır. 

Hrm İzmir katkıları ile düzenlenmektedir.
Eğitmen: Pınar UNARAN - HRM İZMİR
 

18-19 KASIM 2009 /  Saat: 09.30 - 17.00       

ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi Sistemleri Temel Bilgilendirme Semineri    

Seminerde süreç yönetimi kavramı aktarıldıktan sonra, standardın maddeleri açıklanacaktır. 

Eğitim: Kenan Elnahi

 

25 KASIM 2009 /  Saat: 09.30 - 17.00   

Ergonomi Temel Semineri            

Ergonominin temel prensipleri ve uygulama yöntemleri konusunda temel bilgiler verilecektir.

- İKM eğitimlerine İnsan Kaynakları Merkezimize kayıtlı iş arayan üyelerimiz katılabilirler.
- İKM Eğitimlerinde kontenjan sınırlı olup başvuruda öncelik esastır.

Bilgi ve başvuru: Deniz Dinç Yılmaz  0232 444 8 666/ 147