İZMİR'DE İÇ TESİSAT BULUŞMASI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2019

İzmirgaz, GAZBİR-GAZMER ve Gastechnics dergisi işbirliğinde düzenlenen 1. İzmir İç Tesisat Buluşması, 9 Ocak 2019 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen buluşmaya sektör temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda üyemiz de katılım sağladı. Etkinliğin açılışında konuşan Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin, doğal gaz tesisatının makina mühendislerinin önemli çalışma alanlarından biri olduğunu ifade ederek, “Birçok meslektaşımız, yaşam konforumuzun artırılması, güvenli ve verimli tesisatların oluşturulması doğrultusunda çalışmaktadırlar. Bizler de Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak, üyelerimizin, meslektaşlarımızın ve yurttaşlarımızın faydası için bu çalışmalara katkı koymaktayız” dedi. Şubemizin doğal gaz alanındaki çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Yaşartekin, İzmirgaz ile imzalanan protokol kapsamında Şubemizin doğal gazlı ve doğal gaza dönüştürülmüş merkezi sistem kazanların periyodik kontrollerine başladığını hatırlatarak, “Birkaç aylık çalışmada edindiğimiz izlenim, bu protokolün imzalanmasının ne kadar isabetli olduğuna ve yapılan çalışmanın önemine işaret etmektedir” dedi. Yaşartekin’in ardından İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve Kolin Enerji Genel Koordinatörü Hasan Erbil Doyuran konuşmalarını yaptılar.

Buluşma kapsamında, Şubemiz adına Teknik Görevli Ergun Şengör tarafından merkezi ısıtma sistemlerinin periyodik kontrollerine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Şengör sunumda, kontrollere ilişkin yasal mevzuat, kontrol kriterleri, kontrollerde karşılaşılan başlıca uygunsuzluklar gibi konuların üzerinde durdu.