İZMİRLİ KADINLAR VE TMMOB İKK KADIN ÇALIŞMA GRUBU 8 MART'A HAZIRLANIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Şubat 2010

İçinde TMMOB İzmir İKK Kadın Çalışma Grubunun da yer aldığı Şiddete Karşı İzmir Kadın Koordinasyonu 8 Mart'ta, saat 18.00'de, Tepekule Kongre Merkezinde "Kadın Özgürlük Mücadelesinin Dünü/Bugünü" konulu bir panel düzenleyecek. Panel'in ardından TMMOB İzmir İKK Kadın Çalışma Grubu tarafından organize edilen "Anadolu'nun Renkli Taşları Konseri" saat 20.30'da Tepekule'de gerçekleştirilecek.

Panel ve konser halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek. Konseri Vildan Turan yönetimindeki MMO İzmir Şubesi Halk Müziği Korosu verecektir. Etkinliğe tüm üyelerimiz ve İzmirliler davetlidir. 

8 Mart Haftası İzmir Etkinlik Programı

3 MART ÇARŞAMBA:

Saat: 18.00'de Tepecik'te Ayrımcılığa Karşı Kadın Dayanışması. Buluşma saati ve yeri: 17.30 İzmir Büyükşehir Belediyesi önü.

4 MART PERŞEMBE:

Saat: 16.30'da MKM'de (Mezepotamya Kültür Merkezi) "Barış ve Kürt Sorunu" konulu bir panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak Melek GÖREGENLİ, Hatice ÇOBAN ve Mizgin IRGAT katılacaklar.

5 MART CUMA:

Tüm gün Güzeltepe'de, Çiğli Kadın Danışma Merkezi'nin güçlendirilmesi talebiyle imza masası açılacak. Ayrıca burada ve başka yerlerde yoksulluk ve kadın emeği temalı bildiri dağıtımı yapılacak.

6 MART CUMARTESİ:

Saat: 14.00'te İzmir Sanat Merkezinde, 8 Mart Kadın Platformu'nun katkılarıyla "Nigar" isimli dans gösterimi yapılacak.

6 MART CUMARTESİ:

Saat: 15.00'te Çiğli Organize Sanayide Belediye Meclis Salonunda kadın işçilerle birlikte, "Yoksulluk ve Kadın Emeği" konulu sinevizyon gösterimi ve söyleşi yapılacak. MKM'nin müzik grubu da bu etkinlikte bir müzik dinletisi yapacak.

7 MART PAZAR:  

Büyük Kadın Buluşması Konak Meydanında... Saat. 13.00'de başlayarak şenliklerle sürecek.

Toplanma ve yürüyüş için yer ve saat: Cumhuriyet Meydanı ve BDP binası önünde Saat. 12:00'de toplanılarak Konak Meydanına yürünecek.

8 MART PAZARTESİ:

Saat: 18.00'de MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde Aksu BORA, Oya COŞKUN ve Sevgi BİNBİR'in katılacağı "Kadın Özgürlük Mücadelesinin Dünü / Bugünü" konulu söyleşi var.

Saat 20.30'da MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonunda "Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Halk Müziği Korosu" tarafından "Anadolu'nun Renkli Taşları" isimli konser verilecek.

İZMİR 8 MART KADIN PLATFORMU
Bağımsız Kadın İnisiyatifi,

Çiğli Evka 2 Kadın Kültür Evi (ÇEKEV),

Demokratik Özgür Kadın Hareketi,

İzmir Kadın Dayanışma Derneği,

İzmir Amargi,

Kadın Emeği Kolektifi,

Sosyalist Feminist Kolektif,

Çağdaş Hukukçular Derneği İzmir Şubesi,

Emekçi Hareket Partili Kadınlar,

Emekçi Kadınlar Derneği,

Emek Partisi,

Ezilenlerin Sosyalist Platformu Sosyalist Kadın Meclisleri,

Halkevci Kadınlar,

İnsan Hakları Derneği,

İmece-Der,

KESK Kadın Platformu,

Özgürlük ve Dayanışma Partisi,

Öğrenci Kolektifleri,

Özgürlükçü Sol Hareket,

Sosyalist Demokrasi Partili Kadınlar,

Tekstil-Sen,

TMMOB İKK Kadın Çalışma Grubu,

Uluslararası Af Örgütü