İZTO VE EBSO MECLİSLERİNE SEÇİLEN ÜYELERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Nisan 2009

Sanayi ve ticaret sektörlerinde çalışan üyelerimizden bu dönem İZTO ve EBSO komite seçimlerini kazanarak meclislerinde görev alan üyelerimizle Şube Yönetim Kurulumuz 5 Mart 2009 tarihinde Tepekule'de bir toplantı gerçekleştirdi.

Odamızın birikimlerinin diğer meslek örgütlerine taşınması ve bu kurumlarla kentimizi ve ülkemizi ilgilendiren projelerde ortak çalışmalar yapılabilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya İZTO ve ABSO meclislerinde görev alan toplam 30 üyemiz katıldı. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, Odamızın üyelerini diğer meslek örgütlerinde, sivil toplum kuruluşlarında görev almaya teşvik ettiğini belirterek şunları söyledi;

"İzmir'in sağlıklı, planlı, güvenli kentleşen, doğasıyla, kültürüyle çağdaş bir kent olabilmesi için birlikte çalışmalıyız. Meslek alanlarımızdan ve odamızdan edindiğimiz bilgi ve deneyimleri bu hedefte birleştirip üretime, topluma hizmete dönüştürebilmeliyiz. Şubemiz, bu anlayışla her zaman ortak platformlarda çalışmaya hazırdır. Bu anlayışa sahip olan üyelerimizle daha etkin ve geniş platformlarda birlikte ortak çalışmalara çmza atmayı diliyoruz. İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odalarımızın Meclislerinde bu dönem görev alan tüm üyelerimizi kutluyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum."

Toplantıya katılan üyelerimiz Odamızın böyle bir toplantı düzenlemesinden dolayı  memnuniyetlerini dile getirerek, meslek odaları arasında yaşanan diyalog eksikliğinin giderilmesi yönünde önemli bir etkisi olacağını,  MMO üyelerinin de bu kurumlar arasında iletişim sağlayan bir köprü olmayı görev kabul ettiklerini vurguladılar. Her üç kurumun ve TMMOB İKK bünyesindeki Odaların bilgi ve deneyimlerinin İzmir için çok değerli olduğunun da dile getirildiği toplantıda, bu zenginliğin İzmir'in ekonomik, sosyal ve toplumsal yaşamına yansıtılmasının gerekli olduğu belirtildi.

Bu tür toplantıların belirli periyotlarda ve gündemli olarak gerçekleştirilmesi konusunda görüş birliğine varılırken, toplantılara sırayla İZTO ve EBSO ev sahipliği yapabileceği dile getirildi.