KAMU BİNALARINDA YANGIN GÜVENLİK DENETİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ekim 2009

İzmir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün koordinatörlüğünde Şubemizin de içinde bulunduğu meslek odalarıyla başlattığı çalışmalar sonucunda kamu binalarında yangın güvenlik denetimleri başladı.

İlk olarak 14 Ekim 2009 Çarşamba günü Alsancak Devlet Hastanesinde yapılan denetime Şubemizden bir teknik görevli ve bir uzman üyemiz katıldı. Mimarlar Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubelerinin yetkilileri ile birlikte İtfaiye Müdürlüğünden yetkililer ve İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın katıldı. Hastane yetkililerinin rehberliğinde acil servisten başlayarak tüm hastane denetimden geçirildi. Çalışmanın kamu hastanelerinde devam edeceği açıklandı.